Kart Basım ve Teslim Süreci

Kampüs kart sistemi 07.07.2024 tarihi itibarıyla yenilenmiştir. Bu kapsamda aktif durumdaki kullanıcılar için yeni kart basımları gerçekleştirilmiştir.

Kartın üretilebilmesi için;

1) Güncel kişiye ait fotoğraf (Biyometrik standartlarda, yüz saç modeliyle birlikte tamamı görünecek şekilde fotoğraf üzerinde ortalanmış, gözlerin net göründüğü, 5:6 ölçüde, en az 96 dpi, onaylanmış)

2) TC Kimlik numarası veya Yabancı Kimlik numarası (99..., 98...)

3) BYS profil ve iletişim bilgileri

tamamlanmış olmalıdır. Verisi uygun ve eksiksiz kullanıcı için üretim otomatik olarak gerçekleştirilmektedir.

Üretilen kartlar kullanıcının bağlı bulunduğu Birim (Fakülte, Yüksekokul, Enstitü, İdari Birimler) tarafından teslim edilecektir. (Öğrenci kartları 30.09.2024 tarihinden itibaren teslime hazır olacaktır)

Teslim alınan kartın kullanılabilmesi için BYS/Profil/Kampüs Kart sayfasından seri numarası girilerek aktif edilmesi gerekmektedir. Bu sayfada eski kartınızın seri numarasını veya sanal kart hesabınızın numarasını maskelenmiş olarak görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca yenilenen kampüs kart süreçleri dahilinde fiziksel karta ihtiyaç duymadan, SoliClub uygulamasını kullanabilirsiniz.